Van 27 jaar bloedprikken naar een verbindende rol

Home 5 Medical Stories 5 Van 27 jaar bloedprikken naar een verbindende rol
“Bij aanvragen van klanten zoek ik meteen uit welke mensen paraat kunnen staan, en zorg ik dat het wordt ingepast en gepland naar tevredenheid van de klant en naar tevredenheid van onze professionals.”

Na 27 jaar bloedprikken een verbindende rol vervullen tussen zorgprofessionals en opdrachtgevers

Dat is wat Daniëlle van Tiggelen besloot te doen toen OCRE op haar pad kwam. Daniëlle stond open voor kansen en was op zoek naar mogelijkheden waar ze nog meer energie uit kon halen.

Daniëlle is begonnen als dokters assistente en heeft 27 jaar met veel plezier bij de bloedbank gewerkt. Daar was ze een echte duizendpoot, ze was niet alleen praktisch maar ook administratief bezig. Daniëlle werd eigenlijk door OCRE benaderd met het idee dat ze als bloedprikker voor OCRE zou kunnen gaan werken, maar het leek haar juist de uitdaging om eens wat anders te gaan doen.

Dit lijkt een korte recruitment story, maar niet getreurd, OCRE anticipeerde hierop en zag ook kansen! Ilse Vegter, de business unit manager van Medical Services, reageerde enthousiast en vroeg of Daniëlle het zag zitten om het team op kantoor te versterken. Daniëlle: “Ilse en OCRE kwamen gewoon op mijn pad, en het voelde goed dat pad te bewandelen.”

Een ware duizendpoot

“Ondanks dat ik van sector ben veranderd, is mijn duizendpoot aanleg onveranderd gebleven”, verteld Daniëlle. Zo coördineert ze planningen, houdt ze interviews en wanneer er iemand te kort komt in het ziekenhuis springt ze zelf als bloedprikker bij. Ook onderhoudt Daniëlle ook nog eens het contact met de klanten en professionals van OCRE. “Je bent bezig met het activeren, motiveren en het ondersteunen van professionals.

Bij aanvragen van klanten zoek ik meteen uit welke mensen paraat kunnen staan en zorg ik dat het wordt gepland naar tevredenheid van de klant en de professionals”. Het is een uitdaging doordat mensen haar op veel vlakken nodig hebben, maar doordat ze zichzelf 110% inzet, wordt ze ook gezien. Daniëlle is een ware representatie van OCRE en de tagline to connect. Ze behaalt de beste resultaten voor de professional en de klant door een constante verbindende rol aan te nemen. “We hebben onze naam gevestigd in Den Haag, maar wie weet nog verder!”