Uitzenden

Home 5 Uitzenden

Flexibel talent voor uw organisatie

Een van onze primaire werkzaamheden is het werven, trainen en uitzenden van flexibele talent die op basis van een uitzendcontract komen te werken bij een van onze opdrachtgevers. Wij beschikken over een pool van uitzendkrachten die flexibel zijn in te zetten voor een breed scala van medische werkzaamheden zoals bloedprikken en het inspecteren van monsters in een laboratorium. Hiernaast zijn wij ook actief in andere expertise gebieden. Voor mensen die willen werken als uitzendkracht hebben wij altijd een brede selectie aan open vacatures online staan.

Uitzenden biedt een flexibele manier van het inzetten van professionals binnen uw bedrijf voor posities voor kortere tijd. Ook voor parttime functies voor enkele dagen in de week is uitzenden een gepaste oplossing. Bij het uitzenden van professionals zijn wij als uitzendorganisatie de werkgever van de uitzendkracht en verzorgen wij het contract, planning en verloning. Als onderdeel van OCRE Group kunnen wij ook een breed scala aan op maat gemaakte consultancy diensten aanbieden

Werken als uitzendkracht?

Wil jij werken in de medische sector maar wil je flexibele werktijden en variërende werkzaamheden? Wordt dan uitzendkracht! Onze recruiters vertellen je er graag meer over.

Werven en behouden van talent

Onze recruiters hebben allemaal een medische achtergrond en jarenlang ervaring binnen de medische sector. Hierdoor weten zij welke belangen en behoeften er zijn aan de kant van de kandidaat en de klant. Zijn fungeren als een verbindende schakel en zorgen ervoor dat iedereen zo tevreden mogelijk is binnen de samenwerking.

Naast het werven van nieuw talent focussen wij ook op het behoud van bestaande professionals in onze pool. Wij hechten veel waarde aan de (professionele)ontwikkeling en loopbaan van onze mensen die wij met trots Ocreaanen noemen. Binnen onze uitzendorganisatie leiden wij ook mensen op tot medische professionals om kennis te vergroten en bij te brengen zodat onze professionals een waardevolle toevoeging zijn tot uw team en bedrijf.

Onze expertise gebieden

Ziekenhuis

Laboratorium

Huisartspraktijk

Thuiszorg

Farmacie

Divers

Ons team staat klaar om te werven

Ons team kan u helpen bij al uw vragen over uitzenden en het vinden van flexibel talent voor uw organisatie

Danielle van Tiggelen

Recruiter