Dr. Vashendriya Hira en haar kijk op het recruitment proces

Home 5 Medical Stories 5 Dr. Vashendriya Hira en haar kijk op het recruitment proces
“Het gevoel dat je getalenteerde professionals aan een droombaan kunt helpen…”

Dr. Vashendriya Hira: “Mensen enthousiast zien worden en vol passie zien starten bij een nieuw laboratorium geeft mij veel voldoening. Daar doe ik het voor!”

Vashendriya werkt sinds kort voor OCRE als recruitment consultant. Graag willen wij jullie door middel van haar zicht meenemen in het recruitment proces van onze doctor!

“Ik ben als Recruitment Consultant werkzaam bij OCRE-Medical Services. Het recruitment proces is een zeer leerzaam en interessant proces. Als biomedisch wetenschapper ben ik expert op het gebied van laboratorium onderzoek en is ons doel om geschikte kandidaten te plaatsen bij laboratoria. Het proces begint bij de klant die ons een beschrijving geeft van de beschikbare posities binnen het laboratorium en aangeeft wat het niveau van de kandidaten moet zijn.

Wij gaan vervolgens als team binnen OCRE-Medical op zoek naar geschikte kandidaten door vacatures te schrijven en deze te plaatsen op onze website en social media. Geschikte kandidaten worden gebeld en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek peilen wij of de kandidaten beschikken over de gewenste vaardigheden en kennis. Indien dit het geval is, stellen wij de kandidaten voor bij de klant en worden zij daar in overleg geplaatst. Het gevoel dat je getalenteerde professionals aan een droombaan kunt helpen is zeer bevredigend. Mensen enthousiast zien worden en vol passie zien starten bij een nieuw laboratorium geeft mij veel voldoening. Daar doe ik het voor!”