MEDICAL SERVICES

to connect

+31 (0)70 2400170

Ocreanen

Home 5 Ocreanen

Onze gemeenschap bestaat uit individuen en entiteiten die we graag ocreanen noemen. Ons team van ocreanen bestaat niet alleen uit de medewerkers op ons hoofdkantoor maar ook uit die van de professionals en klanten die zich graag onderdeel van ons team noemen. Ocreanen worden gekenmerkt door de kwaliteiten betrokken, flexibel en gedreven te zijn.

Betrokkenheid is een belangrijk onderdeel van OCRE en een ocreaan zijn. Men is in staat om de juiste vragen te stellen en een beter begrip te krijgen van de behoeften van iemand. Flexibiliteit is gericht op het aanpassingsvermogen. In een steeds veranderende omgeving is het belangrijk dat men flexibel is en zich gemakkelijk kan aanpassen aan de omstandigheden. Gedrevenheid is gebouwd op drie andere kwaliteiten, namelijk: intelligentie, ijver en enthousiasme. Deze combinatie garandeert dat een situatie, positie of project wordt doorzien door ons naar de tevredenheid van de ander. Het zorgt er ook voor dat ocreanen plezier beleven aan wat ze doen. We visualiseren drive als iets dat bijdraagt ​​aan zowel individuele successen als collectieve successen.

Ocreanen zijn bekwaam en hebben gedegen kennis en ervaring in meerdere marktsegmenten en disciplines. Als je het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van onze organisatie en de waarden die we vertegenwoordigen, mag je jezelf gerust een ocreaan noemen.