Na 27 jaar bloedprikken een verbindende rol vervullen tussen zorgprofessionals en opdrachtgevers

Dat is wat Daniëlle van Tiggelen besloot te doen zodra OCRE op haar pad kwam. Daniëlle stond open voor kansen en was op zoek naar mogelijkheden om te ontdekken waar ze nog meer energie uit kon halen.

Daniëlle is begonnen als dokters assistente en heeft 27 jaar, met veel plezier, bij de bloedbank gewerkt. Daar was ze een echte duizendpoot, ze was praktisch bezig maar ook administratief. Daniëlle werd eigenlijk door OCRE gecontacteerd met het idee dat ze als bloedprikker voor OCRE zou kunnen werken, maar haar leek het juist de uitdaging eens wat anders te doen.

Dit lijkt een korte recruitment-story, maar niet getreurd, OCRE anticipeerde hierop en zag ook kansen! Ilse, de business unit manager van Medical Services, reageerde enthousiast of Daniëlle het misschien zag zitten om het team op kantoor te versterken. Daniëlle: “Ilse en OCRE kwamen gewoon echt op mijn pad, en het voelde goed dat pad te gaan bewandelen.” Vanaf daar is het balletje gaan rollen.

Daniëlle over haar rol:

“Ondanks dat ik van sector ben veranderd, is mijn duizendpoot aanleg onveranderd”, vertelde Daniëlle. Zo coördineert ze planningen, houdt ze interviews, wanneer ze iemand te kort komt in het ziekenhuis springt ze ook zelf in als bloedprikker en onderhoudt ze ook nog klantencontacten en contact met de professionals van OCRE. “Je bent bezig met het activeren, motiveren en ondersteunen van professionals.

Bij aanvragen van klanten zoek ik meteen uit welke mensen paraat kunnen staan, en zorg ik dat het wordt ingepast en gepland naar tevredenheid van de klant en naar tevredenheid van onze professionals”. Het is een uitdaging doordat op veel vlakken mensen haar nodig hebben, maar doordat ze zichzelf 110% inzet, wordt ze ook gezien. Daniëlle is een ware representatie van OCRE en de tagline to connect, ze behaalt de beste resultaten voor de professional en de klant door een constante verbindende rol aan te nemen. “We hebben onze naam gevestigd in Den Haag, maar wie weet nog verder!”

Wil je graag meer updates en nieuws vanuit OCRE Group en de business units willen lezen? Volg dan onze LinkedIn pagina’s en ontdek de wereld van OCRE.

Offshore
Medical
ICT
Geoscience

En volg ons op Instagram via @ocrecompanies

“Bij aanvragen van klanten zoek ik meteen uit welke mensen paraat kunnen staan, en zorg ik dat het wordt ingepast en gepland naar tevredenheid van de klant en naar tevredenheid van onze professionals.”

van bloedprikken naar rol