MEDICAL SERVICES

to connect

+31 (0)70 2400170

Van reorganisatie in het ziekenhuis naar eigen ‘reorganisatie’

Home 5 Medical Stories 5 Van reorganisatie in het ziekenhuis naar eigen ‘reorganisatie’
“Er is echt een connectie tussen onze medewerkers op kantoor en de professionals, dat horen we vaak terug.”

Van reorganisatie in het ziekenhuis naar een eigen ‘reorganisatie’

Ilse is onze Business Unit Manager van Medical Services. Ondertussen is ze al een aantal jaar een onmisbare schakel bij OCRE. Hiervoor heeft ze een lange tijd zich ingezet voor het ziekenhuis. Ze is van kinderverpleegkundige naar de neonatologie gegroeid. Voor diegenen die niet per se een helder beeld hebben bij de neonatologie; neonatologie is een specialisme in de geneeskunde waar je intensief zorg draagt  voor zieke of vroeggeboren baby’s.

Na 20 jaar is ze bij het ziekenhuis gegroeid tot leidinggevende van de kinderafdeling, kort daarna vervulde ze de leidinggevende functie van de volwassen afdeling. Een tijdje later kwam er een reorganisatie aan. Op dat moment besloot Ilse de grote organisatie te verlaten. Niet omdat ze het niet leuk meer vond, maar omdat het haar nog leuker leek om dingen eens over een andere boeg te gooien; een reorganisatie voor Ilse zelf.

Ze besloot zich in te gaan zetten bij een kleinere organisatie in een meer commerciële sector. Dit kenmerkt Ilse, de drive en het aangaan van uitdagingen. Ilse is van veel markten thuis en daardoor zag ze wel wat in het werken bij een team waar je van alles wat moet weten en in alle opzichten wat kan betekenen. Nu, in de 5 jaar dat Ilse werkzaam is bij OCRE, is Ilse vooral te spreken over de warmte bij OCRE: “Wij weten met wie we verbonden zijn, en aan de andere kant weten mensen waar wij voor staan. Wij spreken echt met jou, en jij met ons.”  Ze vertelt dat er echt een connectie is tussen de medewerkers op kantoor en de professionals: “En dat horen we vaak terug”, aldus Ilse Vegter, Business Unit Manager Medical Services.